Ktoré Letoviská V Bulharsku Sú Najlacnejšie

Ktoré Letoviská V Bulharsku Sú Najlacnejšie
Ktoré Letoviská V Bulharsku Sú Najlacnejšie

Video: Ktoré Letoviská V Bulharsku Sú Najlacnejšie

Video: Ktoré Letoviská V Bulharsku Sú Najlacnejšie
Video: BURGAS: Užitečné rady pro všechny, kteří se do Bulharska chystají! 2024, Apríl
Anonim

Existuje veľa argumentov v prospech dovolenky v Bulharsku. Toto je priateľská krajina pre rusky hovoriacich turistov, jej mierne podnebie je ideálne pre Rusov a jej jemné piesočné pláže sú ideálne pre rodiny s deťmi.

Ktoré letoviská v Bulharsku sú najlacnejšie
Ktoré letoviská v Bulharsku sú najlacnejšie

Ďalším dôležitým faktorom je, že pokiaľ ide o úroveň služieb a pohodlia, bulharské hotely dnes úspešne konkurujú hotelom susedných pobrežných krajín a ponúkajú nízku úroveň cien za ubytovanie. Preto sú dovolenky v Bulharsku medzi ruskými rodinami s priemerným príjmom mimoriadne populárne.

Plážová dovolenka sa v Bulharsku tradične delí na dve veľké kategórie - do veľkých rekreačných komplexov a rekreačných dedín. Medzi prvé patria Zlaté piesky, Slnečné pobrežie, Albena, Svätý Konštantín a ďalšie. Medzi letoviskami - Nesebar, Carevo, Balčik, Sozopol atď.

Albena je najdrahším letoviskom v Bulharsku, nasledujú Zlaté piesky a Slnečné pobrežie. V strediskových dedinách nájdete ubytovanie a možnosti ubytovania oveľa lacnejšie. Nesebar však patrí aj k drahým letoviskám, nachádza sa tu však malebná historická časť mesta. Preto je lepšie sem prísť na deň so sprievodcom.

Najlacnejšou letoviskom je Tsarevo na juhu krajiny. Má najnižšie ceny za bývanie, potraviny a ovocie. Okrem toho je mesto veľmi pokojné a Carevo bude pohodlné pre tých, ktorým sa nepáči veľký rozruch. Veľmi dobré miesto pre ekonomickú rodinnú dovolenku.

Ceny sú úplne odlišné v miestach, ktoré sa nachádzajú veľmi blízko. Napríklad Kranevo je dva kilometre od Albeny, ale ak si tu kúpite pizzu za 2 levy, potom v Albene bude stáť 2 eurá, čo je dvakrát toľko. Kranevo má vynikajúcu širokú piesočnatú pláž a ľudia, ktorí si chcú ušetriť peniaze, sem prídu lepšie.

Môžete tiež mať lacnú dovolenku v Sozopole, kde sú navyše veľmi pekné krajiny a jedinečná bulharská príchuť. Samotné mesto založili starí Gréci a sú miesta, kde môžete vidieť, aké to bolo pred niekoľkými tisíckami rokov.

Všade sú súkromné chaty, kde spravidla bývajú majitelia na prvom poschodí a hostia sa usadia na druhom, oveľa lacnejšom ako hotelové izby. Ak napríklad žijete v Albene 12 dní za 400 eur, potom bude súkromný byt v rovnakom Kraneve stáť 150 - 180 eur.

Tí, ktorí chcú ušetriť peniaze, je lepšie, keď sa vzdajú platených exkurzií a urobia si vlastné trasy. Bulharsko má veľmi dobré a lacné dopravné spojenie.

Odporúča: