Ktoré Letoviská Nemeckého Baltu Sa Oplatí Navštíviť

Ktoré Letoviská Nemeckého Baltu Sa Oplatí Navštíviť
Ktoré Letoviská Nemeckého Baltu Sa Oplatí Navštíviť

Video: Ktoré Letoviská Nemeckého Baltu Sa Oplatí Navštíviť

Video: Ktoré Letoviská Nemeckého Baltu Sa Oplatí Navštíviť
Video: Příběh sudetského Němce Friedricha Kneifela nad údolím řeky Úpy. 2024, Apríl
Anonim

Letoviská v Nemecku sú známe svojou klímou, ktorá sa vyznačuje miernosťou, množstvom neuveriteľne krásnych pláží a čistým vzduchom! Preto tí, ktorí chcú posilniť svoje telo, choďte do letovísk nemeckého Baltského mora - tu môžete získať potrebné procedúry a okrem toho si vychutnať nádhernú scenériu!

Ktoré letoviská nemeckého Baltu sa oplatí navštíviť
Ktoré letoviská nemeckého Baltu sa oplatí navštíviť

Neďaleko poľských hraníc je ostrov Usedom, slnečné miesto. Stojí za to navštíviť mestá Bansin, Heringsdorf a Ahlbeck. Tieto mestá spája násyp (jeho dĺžka je asi sedem kilometrov). Existuje veľa hotelov, všetky druhy kúpeľných procedúr pre každý vkus. Termálny komplex Ostsey-Therm je najlepšie navštevovaný v daždivom počasí. No, má zmysel navštíviť Poľsko, ak si chcete kúpiť veľa suvenírov - všetko je tam dosť lacné.

Navštívte východofrízske ostrovy - existuje veľa chodníkov. Nakoniec, na týchto ostrovoch je takmer zakázané používať autá. Ostrov Langeoog osloví surferov a milovníkom kúpeľných programov možno odporučiť relaxáciu na Spikeroogu. Yust osloví všetkých milovníkov kvalitného opaľovania. Sedemnásťkilometrové pláže nenechajú nikoho ľahostajným!

Ostrovy Severného Fríska sa oplatí navštíviť kvôli národnému parku, ktorý bol špeciálne vytvorený na uskladnenie dún. Napríklad na ostrove Amrum sa nachádzajú duny s výškou viac ako tridsať metrov! Vidieť tento úžasný úkaz jednoznačne stojí za to. Pláž Knipzand je dobrým miestom na kúpanie vo vzduchu. Neobchádzajte ho.

Ostrov Dars-Zingst je pozoruhodný svojimi hustými lesmi, pomerne dlhými plážami, močiarmi a samozrejme Baltským morom. More tu zostáva na jeseň teplé, a to všetko vďaka výraznej hĺbke! Oplatí sa sem ísť s celou rodinou na zábavnú dovolenku. Nezabudnite navštíviť výskumné stredisko žeriavov v malom meste Gros Mordorf - bude veľmi zaujímavé pre deti i dospelých! Takáto zábava sa pamätá dlho a zanecháva len príjemné dojmy.

Odporúča: