Ako Si Kúpiť Lístok Na Ruské železnice

Obsah:

Ako Si Kúpiť Lístok Na Ruské železnice
Ako Si Kúpiť Lístok Na Ruské železnice

Video: Ako Si Kúpiť Lístok Na Ruské železnice

Video: Ako Si Kúpiť Lístok Na Ruské železnice
Video: Kupte si lokomotivu 2024, Apríl
Anonim

Ak neradi poskakujete v autobuse na prašných cestách a pri pomyslení na lietanie v lietadle vo výške desaťtisíc kilometrov vás zachváti panika, je pre vás najlepšou voľbou cesta vlakom. Štatistiky navyše tvrdia, že vlaky sú najbezpečnejšou formou dopravy. Ostáva už len kúpiť si lístok na ruské železnice a zbaliť si kufre.

Ako si kúpiť lístok na ruské železnice
Ako si kúpiť lístok na ruské železnice

Inštrukcie

Krok 1

Zaregistrujte sa na webovej stránke Ruských železníc. Vstupenky je možné zakúpiť iba pre registrovaných používateľov. V pravom hornom rohu kliknite na tlačidlo „Registrovať“. Pred vami sa otvorí registračná stránka. Vymysli si užívateľské meno a heslo. Heslo by malo pozostávať iba z latinských písmen a čísel. Nezabudnite si tieto informácie zapísať. Môžete ich použiť na všetky nasledujúce nákupy lístkov na ruské železnice online. Ďalej do príslušných polí zadajte svoje celé meno, dátum narodenia a pohlavie.

Krok 2

Vráťte sa na hlavnú stránku webu Ruské železnice. V ľavom hornom rohu je okno „Časový plán, dostupnosť, nákup lístkov“. Zadajte mesto odchodu v okne „Od“a miesto príchodu v okne „Odkiaľ“. V dolnom okne vyberte dátum, kedy chcete vyraziť na cestu. Kliknite na tlačidlo „Nájsť“.

Krok 3

V okne, ktoré sa otvorí, vyberte typ prepravy, v ktorej chcete cestovať. Zrušte začiarknutie nepotrebných miest a nechajte kliešť na aute, ktoré potrebujete. Ak existuje niekoľko možností vlakov uvedených nižšie, pozrite si dátum odchodu, cenu a čas cesty. Vyberte si ten, ktorý vám najviac vyhovuje, a označte ho na kruhu vpravo. Potom kliknite na tlačidlo „Pokračovať“.

Krok 4

V novom okne vyberte číslo vozňa, triedu služby a sedadlo, dolné alebo horné. Kliknite na kruh oproti vybranému sedadlu vo vozíku a potom na tlačidlo „Pokračovať“.

Krok 5

Pred zakúpením letenky si pozorne prečítajte všetky podrobnosti. Po skontrolovaní, či ste vybrali správny dátum, číslo vlaku, sedadlo a cenu, kliknite na tlačidlo „Kúpiť“.

Krok 6

Ak neradi kupujete lístky pomocou internetu, kontaktujte pokladňu Ruských železníc. Pracovník spoločnosti Ruské železnice vám pomôže s výberom lístka na vlak na požadovaný dátum a za najlepšiu cenu. Pokladne Ruských železníc sa nachádzajú v ktoromkoľvek meste s viac ako 100 tisíc obyvateľmi.

Odporúča: