Ako Si Kúpiť Lístok Na Ruské železnice Na úver

Obsah:

Ako Si Kúpiť Lístok Na Ruské železnice Na úver
Ako Si Kúpiť Lístok Na Ruské železnice Na úver

Video: Ako Si Kúpiť Lístok Na Ruské železnice Na úver

Video: Ako Si Kúpiť Lístok Na Ruské železnice Na úver
Video: Košická detská železnica otvára svoje brány 8. mája 2024, Apríl
Anonim

Službu predaja lístkov na vlak na úver zaviedli ruské železnice v spolupráci s jednou z bánk od konca mája 2012. Je určená predovšetkým tým, ktorí počas cesty zostanú bez peňazí, aby sa takíto ľudia mohli vrátiť domov. Ale to nie je nevyhnutná podmienka. Hlavná vec je, že cestujúci spĺňa požiadavky banky na dlžníka.

Ako si kúpiť lístok na ruské železnice na úver
Ako si kúpiť lístok na ruské železnice na úver

Je to nevyhnutné

  • - cestovný pas;
  • - návšteva špecializovanej pokladne Ruských železníc.

Inštrukcie

Krok 1

Nájdite špecializovanú pokladňu Ruských železníc, ktorá predáva cestovné lístky na úver. Na samom začiatku poskytovania služieb sa tieto služby objavovali iba vo veľkých mestách na vlakových staniciach a v trans-agentúrach. Postupom času by sa ich počet mal zvyšovať s pokrytím menších staníc.

Krok 2

Povedzte pokladníkovi o svojej túžbe kúpiť si lístok na úver a predložte cestovný pas. Odpovedzte tiež na doplňujúce otázky pokladníka. S najväčšou pravdepodobnosťou bude banka potrebovať informácie o vašom pracovisku, priemernom mesačnom príjme, rôznych kontaktných číslach: domov, práca, mobil. Ak sa vaša adresa skutočného pobytu líši od miesta registrácie uvedeného v pase, prosím, informujte ju tiež. Rozhodnutie o poskytnutí pôžičky banke trvá podľa ubezpečení jej zástupcov a vedenia Ruských železníc asi dve minúty.

Krok 3

Vyslovte všetky informácie o budúcej ceste v prípade kladného rozhodnutia o pôžičke: kedy a kam idete, koľko lístkov potrebujete, jedným smerom alebo tam a späť, želanie na čas odchodu alebo číslo vlaku, typ a triedu prepravy, želania týkajúce sa úrovne sedadiel (horných alebo dolných), ich umiestnenia (v jednom oddelení, nie v blízkosti toalety, nie na boku na vyhradenom sedadle atď.), výhody pre cestujúcich, ak existujú.

Krok 4

Vyberte si z možností, ktoré ponúka pokladník. Ak je to potrebné a možné, požiadajte o informácie o ponukách na ďalšie termíny.

Krok 5

Za lístok zaplatíte kreditnou kartou, ktorú pokladník vydá a dá vám na mieste v prípade kladného rozhodnutia banky ohľadom pôžičky. Dostaňte vytlačený formulár lístka a skontrolujte ho bez toho, aby ste opustili pokladňu.

Krok 6

Opýtajte sa pokladníka na dostupné spôsoby splácania pôžičky. Pokúste sa splatiť dlh v plnej výške do päťdesiatich piatich dní od dátumu vystavenia letenky. To vám umožní nepreplatiť za pôžičku ani cent.

Odporúča: