Ako Si Kúpiť Lístok Na Ruské železnice Online

Obsah:

Ako Si Kúpiť Lístok Na Ruské železnice Online
Ako Si Kúpiť Lístok Na Ruské železnice Online

Video: Ako Si Kúpiť Lístok Na Ruské železnice Online

Video: Ako Si Kúpiť Lístok Na Ruské železnice Online
Video: Železnice očima Hobbyho_Kralický Sněžník 2021 2024, Apríl
Anonim

Mnohí, aby si mohli kúpiť lístok na vlak, stále berú pas, idú na stanicu a stoja v rade v pokladni. Aj keď to nie je vôbec potrebné, keď máte k dispozícii internet. Lístok na ruské železnice si môžete kúpiť bez toho, aby ste opustili svoj domov.

Ako si kúpiť lístok na ruské železnice online
Ako si kúpiť lístok na ruské železnice online

Inštrukcie

Krok 1

Lístok na Ruské železnice si môžete kúpiť online pomocou bankovej karty - debetnej alebo kreditnej. Karty sú dnes už našťastie veľmi bežné, veľa ľudí za ne dostáva platby. Ak zrazu neexistuje jediná karta, je lepšie ju mať - je to veľmi pohodlné a umožňuje vám platiť na diaľku nielen za lístky na vlak, ale aj oveľa viac.

Krok 2

Registrujeme sa na oficiálnych stránkach Ruských železníc, v online službe nákupu lístkov ticket.rzd.ru. Prejdeme do vášho účtu a vyberieme položku „Kúpiť lístok“a potom „Kúpiť lístok“. Ak nie ste prihlásení, táto položka nebude vo vašom menu. Do vyhľadávania zadajte mestá odchodu a príchodu a tiež dátumy. Stránka nám poskytuje zoznam dostupných letov.

Krok 3

Z navrhovaných možností si vyberieme ten vhodný. Zoznam obsahuje informácie o číslach letov, časoch odletov a príletov, cestovnom čase, cenách leteniek a počte voľných miest v autách rôznych typov (napríklad K - kupé, P - rezervované miesto, L - luxus). Potom si môžete online kúpiť lístok na ruské železnice a zvoliť vlak, ktorý potrebujete. Na nasledujúcej stránke je uvedená dostupnosť sedadiel vo všetkých dostupných vozňoch vlaku, zoradených podľa typu a umiestnenia vozňa (hore, dole). Vyberieme požadovaný vozík.

Krok 4

Kúpiť lístok na ruské železnice online, ani prostredníctvom pokladne, na konkrétne sedadlo nebude fungovať, stačí uviesť, či je horný alebo dolný, rozsah čísel sedadiel (od a do) a začiarknuť políčko „V jednom oddelení“alebo „V jednom oddelení vyhradeného vozíka na sedenie“, ak sa kupujú lístky pre dve alebo viac osôb.

Krok 5

Ďalej zadáme údaje z pasu všetkých, pre ktorých si chystáte kúpiť lístky na Ruské železnice online. Tu je všetko podľa štandardnej schémy - ako pri platbe za internet, celulárnu komunikáciu alebo online nákup tovaru. Zadáme údaje o bankovej karte, SMS potvrdzovací kód, ktorý dostaneme od banky - a lístky sa zakúpia.

Krok 6

Vstupenky môžu byť dvojakého druhu - elektronický lístok a elektronická registrácia. V prvom prípade si musíte na cestu vytlačiť formulár s lístkom s čiarovým kódom a v druhom stačí preukázať vodičovi pri vstupe do vozňa cestovný pas.

Odporúča: