Kam V Decembri Odpočívať V Rusku

Obsah:

Kam V Decembri Odpočívať V Rusku
Kam V Decembri Odpočívať V Rusku

Video: Kam V Decembri Odpočívať V Rusku

Video: Kam V Decembri Odpočívať V Rusku
Video: invalidé v Rusku 2024, Apríl
Anonim

December je úžasný mesiac na ocenenie všetkých výhod zimnej dovolenky v Rusku. Tento mesiac neexistujú žiadne silné mrazy, ako v januári, ani snehové búrky, typické pre február. December je skvelý čas na cestovanie po krajine.

Kam v decembri odpočívať v Rusku
Kam v decembri odpočívať v Rusku

Inštrukcie

Krok 1

Ak ste zvyknutí tráviť čas zdraviu prospešnými látkami, vyberte sa na výlet do zimného Altaja. Sneh, hory, úžasná príroda, malebné jazerá, jazda na snežných skútroch, turistika - čo iné je na dovolenke potrebné. Nezabudnuteľné dojmy zostanú z decembrovej dovolenky v Burjatsku. Táto cesta vás oboznámi s kultúrou regiónu a dá vám príležitosť zlepšiť vaše zdravie. Koniec koncov, tu je pobrežie najhlbšieho jazera na svete a vzduch na Bajkalskom jazere je skutočne liečivý.

Krok 2

Chceš ísť lyžovať? Choďte na severný Ural. Tu sa vydáte do divočiny hornatého regiónu. Môžete pokračovať v zimnej dovolenke v Jakutsku. V krajine silných mrazov a snehov sa ponoríte do mystického sveta severných národov. Vyberte sa na krátku prehliadku sobov okolo jakutských dedín a hodujte na miestnych pochúťkach. Navštívte známe prírodné zaujímavosti Jakutska - stĺpy Leny.

Krok 3

Kto nechce vidieť sneh, mal by ísť do Soči. Prehliadka koňa po horských chodníkoch na Kaukaze vám dá silu prežiť zimu a nespadnúť do modrej. Bude to vzrušujúca cesta po horách stredného Uralu. Nádherná príroda regiónu, ťažké výstupy a úžasné jaskyne zanechajú nezmazateľný dojem z vydarenej dovolenky.

Krok 4

Tí, ktorí chcú stráviť dovolenku v exotickom prostredí, by určite mali ísť na Kamčatku. Tieto krajiny sa vám budú zdať fantastické, akoby vás lietadlo zaviedlo na inú planétu. Fajčenie sopiek, bahenné pramene a horúce gejzíry vytvárajú mimoriadny pohľad.

Krok 5

Možno máte radi severskú prírodu a vážite si národnú príchuť? V takom prípade choďte do ruskej dediny. Meraný život v zrube ďaleko od civilizácie, možnosť jesť iba bioprodukty, skromná severská krása, ako aj národné tance a obrady vás potešia.

Odporúča: