Ako Požiadať O Vízum Do Austrálie

Obsah:

Ako Požiadať O Vízum Do Austrálie
Ako Požiadať O Vízum Do Austrálie

Video: Ako Požiadať O Vízum Do Austrálie

Video: Ako Požiadať O Vízum Do Austrálie
Video: VÍZA DO AUSTRÁLIE, jak vyplnit žádost o víza | studentská, turistická | 2024, Smieť
Anonim

Letné dovolenky v Turecku a Egypte už boli pre mnohých Rusov bežné. A ľudia, ktorí boli v populárnych letoviskách týchto krajín viackrát, môžu chcieť zmeniť svoje okolie a navštíviť exotickejšie dovolenkové miesta. Jednou z týchto trás, ktorú turisti ešte úplne nezvládli, je Austrália. Pred cestou tam však musí ruský občan získať vízum. Ako sa to dá urobiť?

Ako požiadať o vízum do Austrálie
Ako požiadať o vízum do Austrálie

Je to nevyhnutné

  • - medzinárodný pas;
  • - všeobecný občiansky pas;
  • - 2 fotografie;
  • - peniaze na zaplatenie vízového poplatku.

Inštrukcie

Krok 1

Ak ešte nemáte cestovný pas, požiadajte oň. Môžete to urobiť v kancelárii Federálnej migračnej služby v mieste bydliska. Registrácia dokumentu bude trvať maximálne jeden mesiac, ak žijete registráciou, alebo dlhšie, ak sa nachádzate v inom regióne.

Krok 2

Rozhodnite sa, aký typ víza potrebujete. Všetky austrálske víza sú rozdelené do dvoch kategórií - na krátkodobý alebo dlhodobý pobyt - emigrácia. Do prvej kategórie patria turistické, obchodné víza, študijné víza - najčastejšie požadované typy dokladov. Vyberte si typ víza, ktoré vyhovuje vášmu účelu pobytu v krajine.

Krok 3

Pripravte si zvyšok dokladov potrebných na získanie víza. Pokiaľ ide o turistické vízum, budete musieť do hlavného balíka dokumentov pridať pozvánku a kópiu identifikácie pozývajúcej osoby, ak cestujete za priateľom alebo príbuzným. Získajte tiež osvedčenie od zamestnávateľa s uvedením miesta výkonu práce a príjmu. Študenti môžu predložiť univerzitný certifikát alebo identifikačné číslo študenta. Ďalej môžete poskytnúť dokumenty o vlastníctve ľubovoľného majetku. V osobitných prípadoch môžu byť potrebné ďalšie dokumenty, ktorých úplný zoznam nájdete na webových stránkach veľvyslanectva. Maloletí musia k balíku dokumentov pridať rodný list a povolenie na dovolenku od rodiča, ktorý dieťa nesprevádza.

Krok 4

Ak cestujete do Austrálie dlhšie ako tri mesiace alebo máte viac ako 75 rokov, musíte predložiť lekárske potvrdenie od svojho lekára.

Krok 5

Preložiť všetky dokumenty, okrem ruského pasu, do angličtiny. Môžete to urobiť kontaktovaním prekladateľskej agentúry. Preklad musí byť overený notárom.

Krok 6

Príďte s balíkom dokumentov na austrálske veľvyslanectvo. Nachádza sa v Moskve, ulica Podkolokolnyj, 10A / 2. Na mieste môžete vyplniť a vyplniť formulár žiadosti o vízum alebo si tento formulár žiadosti vopred stiahnuť na webovej stránke veľvyslanectva. Kontaktujte veľvyslanectvo a vysvetlí vám, ako postupovať. Budete tiež musieť zaplatiť poplatok za vybavenie víza.

Odporúča: