Ako Požiadať O Vízum Pre Návštevu Ruska

Obsah:

Ako Požiadať O Vízum Pre Návštevu Ruska
Ako Požiadať O Vízum Pre Návštevu Ruska

Video: Ako Požiadať O Vízum Pre Návštevu Ruska

Video: Ako Požiadať O Vízum Pre Návštevu Ruska
Video: My Prayer Answered | Experiences with the Master 2024, Apríl
Anonim

Občania väčšiny krajín sveta potrebujú na legálny vstup do Ruska vízum. Jedným z najobľúbenejších typov krátkodobých víz je vízum pre návštevníkov, ktoré vyhovuje najširším kategóriám ľudí.

Ako požiadať o vízum pre návštevu Ruska
Ako požiadať o vízum pre návštevu Ruska

Je to nevyhnutné

  • - cestovný pas;
  • - pozvanie hostiteľa;
  • - fotka.

Inštrukcie

Krok 1

Na cestu do zahraničia si zaobstarajte pas svojej krajiny. V mnohých štátoch ide o špeciálny dokument, ktorý sa líši od interného preukazu totožnosti.

Krok 2

Skontrolujte, či ste si vybrali správny typ víza. Návštevnícke vízum je ideálne pre tých, ktorí cestujú do Ruska na pozvanie priateľov alebo príbuzných. Tento dokument neoprávňuje na prácu, takéto vízum nemožno predĺžiť na území Ruska. Ak cestujete v rámci skupiny turistov alebo sú do Ruska pozvaní obchodnými partnermi, musíte si vybaviť iný typ víz - turistické alebo obchodné.

Krok 3

Zhromaždite dokumenty potrebné na získanie víza. Odfoťte a pripevnite obrázok k papierom. Dostaňte pozvánku od priateľa - občana Ruska alebo osoby, ktorá tam trvale žije. V texte listu musí byť uvedená povinnosť poskytnúť vám po celú dobu zájazdu miesto pobytu. Prípadne, ak budete bývať inde, môžete k ostatným dokumentom priložiť svoju rezerváciu v hoteli po celú dobu pobytu v krajine.

Krok 4

Nájdite adresu ruského veľvyslanectva vo vašom štáte. Môžete to urobiť prostredníctvom adresára organizácií zverejneného vo vašom štáte. Ak je veľvyslanectvo ďaleko od vás, kontaktujte ho telefonicky a opýtajte sa na možnosť diaľkového predloženia dokumentov. Napríklad je to možné, ak má krajina cestovné kancelárie akreditované veľvyslanectvom.

Krok 5

Odošlite svoje dokumenty na kontrolu. Predtým vyplňte formulár žiadosti o vízum. Zaplaťte vízový poplatok. Jeho výška závisí od krajiny, kde sa veľvyslanectvo nachádza, ako aj od naliehavosti popravy. Za štandardné náklady sa vízum bude vydávať až na desať dní as dodatočnou platbou - až na tri pracovné dni.

Krok 6

Po schválení vašej žiadosti dostanete cestovný pas s vízom, ktoré je do nej nalepené v stanovenom čase. s ním môžete prekročiť ruské hranice dvakrát, a ak ste požiadali o vízum na viac vstupov, potom viackrát.

Odporúča: