Luxusné Hotely V Neapole

Luxusné Hotely V Neapole
Luxusné Hotely V Neapole

Video: Luxusné Hotely V Neapole

Video: Luxusné Hotely V Neapole
Video: ИТАЛИЯ: Самая Вкусная Пицца в Мире в Неаполе... Пиццерия на Vico Giganti... NAPLES ITALY 2024, Smieť
Anonim

V Taliansku je na prvom mieste otázka, ktorý hotel zostať. Všetko záleží na tom, čo chcete viac, luxus alebo romantiku, alebo možno oboje. V každom prípade existujú hotely, ktoré kombinujú tieto kvality v Neapole.

Neapol
Neapol

Z hotela Grand Hotel Vesuvio má vynikajúci výhľad na sopku. Maupassant, raz medzi múrmi tohto hotela, odpočíval a potom Oscar Wilde. Je pravda, že história tohto hotela nie je jednoduchá, bol zničený počas druhej svetovej vojny. Obnovená bola do roku 1950 a pribudli podlahy.

image
image

Grand Hotel Santa Lucia, z okien hotela môžete vidieť ostrov Capri. Ubytovanie v tomto hoteli je samozrejme drahé, ale nachádza sa v prvej päťke. Na jeho území sa nachádza obchodné centrum a výstavné priestory. Bohémske publikum veľmi rád relaxuje v tomto prestížnom hoteli.

image
image

Hotel Romeo sa výrazne líši od ostatných hotelov v meste. Jeho interiér je dizajnérsky a veľmi moderný. Hotel je vhodný pre hostí špičkových technológií. Počet izieb zahŕňa veľa panoramatických izieb a hotel všeobecne vyzerá v dobrom ako objekt z iného sveta, akýsi mimozemšťan.

image
image

Parker's Grand Hotel, ktorý hostil mnoho slávnych ľudí vrátane Borisa Jeľcina. Izby sú luxusné, ceny sú „tiež“. Ako však môžete čakať od päťhviezdičkového hotela niečo iné. K dispozícii je tiež panoramatická reštaurácia, kde si môžete vychutnať vynikajúce jedlo a chladené nápoje.

Odporúča: