Hotel "Nevsky" - Pre ľudí, Ktorí Milujú Pohodlie

Hotel "Nevsky" - Pre ľudí, Ktorí Milujú Pohodlie
Hotel "Nevsky" - Pre ľudí, Ktorí Milujú Pohodlie

Video: Hotel "Nevsky" - Pre ľudí, Ktorí Milujú Pohodlie

Video: Hotel
Video: Самые небанальные истории из жизни Невского проспекта / экскурсия по Невскому проспекту 18+ 2024, Smieť
Anonim

Máte radi pohodlie a komfort? Chcete spojiť príjemnú a pohodovú dovolenku s pracovnými stretnutiami? Prišli ste do Petrohradu ako turisti? V hoteli Nevsky nájdete služby na najvyššej úrovni.

Hotel
Hotel

Hotel "Nevsky" by si mali zvoliť tí, ktorí uprednostňujú relaxáciu v útulnej atmosfére, ale zároveň chcú zostať v centre všetkého diania.

Hotel má neuveriteľne výhodnú polohu: cesta do Nevského prospektu trvá len 1 minútu! Ak chcete použiť metro, dostanete sa tam iba za päť minút. K pamiatkam Petrohradu, ako sú Palácové námestie, Ermitáž, Kazanská katedrála a ďalšie, sa dostanete pešo.

K dispozícii sú izby od štandardnej dvojlôžkovej izby až po luxusný mezonetový apartmán. Aj tí najnáročnejší a najváženejší hostia budú milo prekvapení úrovňou komfortu a pohodlia, ktorá im bude poskytnutá v izbách tejto úrovne.

Rozsah služieb je tiež pôsobivý: nepretržitá registrácia v hoteli Nevsky, možnosť večerať v elegantnej reštaurácii Café Grand, možnosť bezplatného prístupu na internet v celom hoteli. Zamestnanci môžu cudzincom pomôcť so vstupným vízom do Ruskej federácie.

Tento hotel je pre vás ako stvorený, ak chcete spojiť príjemnú a pohodovú dovolenku so služobnou cestou alebo ak ste práve prišli do severného hlavného mesta Ruska na turistické účely.

Odporúča: