Ako ísť Do Dánska

Obsah:

Ako ísť Do Dánska
Ako ísť Do Dánska

Video: Ako ísť Do Dánska

Video: Ako ísť Do Dánska
Video: Дания потеряна под снегом! Страшный коллапс в Ольборге 2024, Smieť
Anonim

Dánsko je najmenšou krajinou zo všetkých severských krajín. Je to tiež najstarší štát v Škandinávii. Čo musíte urobiť, aby ste sa dostali do Dánska? Tu sú naše odporúčania.

Ako ísť do Dánska
Ako ísť do Dánska

Inštrukcie

Krok 1

Rozhodnite sa o účele vašej cesty. Navštívte Kodaň, starobylé hlavné mesto Dánska. Vzduch je tu rovnako čistý ako pred stovkami rokov. Mesto je ako stvorené na turistické prechádzky: starobylé hrady, známe nákupné ulice a samozrejme park Tivoli - najstarší zábavný park na svete. Deti budú mať záujem navštíviť pamätník Malej morskej víly v Kodani, dospelých zabaví výlet do múzea.

Krok 2

Naplánujte si čas cesty. Podnebie v Dánsku je prímorské, zimy sú mierne a leto je slnečné a jasné. Vietor je však dosť silný a studený. Najpohodlnejší čas na návštevu Dánska je júl až august, teplota vzduchu v tomto ročnom období je + 16- + 18 ° С.

Krok 3

Vyberte leteckú spoločnosť. Najjednoduchší spôsob, ako sa dostať do Dánska, je lietadlo. Do tejto krajiny lietajú tieto letecké spoločnosti: Aeroflot, SAS, AirBerlin, AirBaltic (nadväzujúce lety). Letový čas je 2 hodiny 30 minút. Do Dánska sa dá dostať aj trajektom, vlakom, autobusom (čas cesty 47 hodín) a autom (mnoho turistov uprednostňuje cestu cez Štokholm).

Krok 4

Postarajte sa o svoje ubytovanie. V Dánsku existujú dva typy hotelov: hotely, ktoré hosťom ponúkajú celodennú stravu (jedna až päť hviezdičiek) a hotely (nie viac ako štyri hviezdičky), kde sa podávajú iba raňajky. Priemerná cena hotelovej izby v dvojhviezdičkovej izbe je 80 eur, v päťhviezdičkovej izbe - 178 eur.

Krok 5

Visa. Upozorňujeme, že Dánsko je jednou z krajín, ktoré podpísali Schengenskú dohodu, takže Rusi potrebujú na návštevu tejto krajiny vízum. Na získanie turistického víza je potrebné predložiť: platný cestovný pas a dve fotokópie jeho prvých strán, formulár žiadosti o vízum vyplnený tlačenými písmenami v angličtine, dotazník vyplnený žiadateľom, dve farebné fotografie 3, 5 x 4, 5 cm., rezervácia hotela, potvrdenie z miesta výkonu práce na hlavičkovom papieri s uvedením polohy, platu a pracovných skúseností (a plat musí byť minimálne 500 eur), bankový výpis, originál a kópia leteniek, popis denná trasa, originál a kópia zdravotnej poisťovacej zmluvy s krytím najmenej 30 000 eur. Ak potrebujete vízum na súkromnú návštevu, ku všetkým vyššie uvedeným dokumentom musí byť priložené pozvanie hostiteľa. Ak chcete získať vízum, kontaktujte Visa Application Center pre Dánsko a Island. Konzulárny poplatok je 1430 rubľov.

Odporúča: