Kam ísť V Dusseldorfe

Obsah:

Kam ísť V Dusseldorfe
Kam ísť V Dusseldorfe

Video: Kam ísť V Dusseldorfe

Video: Kam ísť V Dusseldorfe
Video: Димаш в Дюссельдорфе!!! Мои впечатления и плохонькие , но дорогие сердцу, фан-кадры!! ) 2024, Apríl
Anonim

Düsseldorf - mesto s takmer osemstoročnou históriou, je jedným z najštýlovejších a najelegantnejších miest v Európe. Mesto ako hlavné centrum Nemecka upúta turistov svojou všestrannosťou. A ak vás osud priviedol do Dusseldorfu, potom je vo vašej moci zvoliť, ktoré aspekty tohto diamantu budete ihneď bližšie skúmať a ktoré ponechať na ďalšie návštevy. Pretože sa sem určite budete chcieť vrátiť.

Kam ísť v Dusseldorfe
Kam ísť v Dusseldorfe

Inštrukcie

Krok 1

Altstadt

Cestujte do Altstadtu. Táto oblasť, ktorá je kultúrnym a historickým centrom starobylého mesta, sa nazýva nič menej ako „najdlhší bar na svete“. Napokon, na svete nie je iné miesto s takým počtom barov a iných prevádzok na pitie koncentrovaných v obmedzenom priestore. A okrem barov sú tu aj pamätihodnosti, ktoré by mal určite vidieť každý rešpektujúci turista: Akadémia umenia, radnica a ďalšie.

Krok 2

Nord park

Navštívte Nord Park Najkrajšie miesto v regióne, ktoré vyhľadávajú turisti, je známe svojou záhradou, uličkami, fontánami a kvetinovými záhradami. A tiež sa tu nachádza düsseldorfská vodná zoo Aqua-Zoo s najbohatšou zbierkou vodných obyvateľov všetkých morí a oceánov. Hlavnou atrakciou vodnej zoo je obrovská sála, kde je presne znovu vytvorená atmosféra tropického lesa so všetkými jeho obyvateľmi a prívlastkami.

Krok 3

Kráľovská ulička

Choďte nakupovať na Royal Walk. Túto ulicu možno považovať za obchod s viacerými značkami. Je tu sústredené obrovské množstvo butikov slávnych značiek, drahých galérií a obchodov. Nie je však celkom legitímne nazývať Kráľovskú uličku obchodnou ulicou. Je to skôr obchodné a kultúrne centrum. Nachádza sa tu Nemecká opera na Rýne, Divadelné múzeum a Činohra. A tiež sa tu schádzajú fanúšikovia Goetheho diela, aby si pozreli výstavu spisovateľových diel a osobných vecí.

Krok 4

Dusseldorfské nábrežie

Prejdite sa po nábreží. Najnovšou atrakciou starobylého mesta je násyp pozdĺž Rýna. V jeho okolí sa nachádzajú najkrajšie pamiatky Düsseldorfu: budovy z 18. storočia v barokovom štýle, známe mosty a ďalšie. Tu môžete tiež navštíviť televíznu vežu a pozrieť sa na mesto z rotujúcej vyhliadkovej plošiny. Mimochodom, práve tam sa nachádza slávna oblasť MedienHafen - „architektonická zoologická záhrada“v Dusseldorfe a tiež centrum života nočného klubu.

Odporúča: