Kde V Lete Lacno Relaxovať

Obsah:

Kde V Lete Lacno Relaxovať
Kde V Lete Lacno Relaxovať

Video: Kde V Lete Lacno Relaxovať

Video: Kde V Lete Lacno Relaxovať
Video: Использование Linux на работе - KDE Edition 2024, Apríl
Anonim

Leto je čas prázdnin. A ani kríza nebráni ľuďom premýšľať o dlho očakávanej dovolenke. Bohužiaľ, rast dolára a eura upravil plány mnohých Rusov. A teraz dovolenkári premýšľajú hlavne o tom, kde v lete lacno relaxovať. Takáto možnosť určite existuje.

Kde v lete lacno relaxovať
Kde v lete lacno relaxovať

Kde lacno relaxovať v Rusku

Ak sa pri rozhodovaní, kam ísť na dovolenku, snažíte znížiť náklady, je lepšie zostať na dovolenke v Rusku. Nákup letenky do sanatória alebo pobyt v hoteloch samozrejme nie je najlepšou voľbou pre turistov s nízkym rozpočtom. Náklady na cestu môžu byť vyššie ako cena cesty na poslednú chvíľu do Egypta alebo Bulharska.

Ak si ale trúfate na divoký výlet, môžete veľa ušetriť. Majitelia vlastných automobilov budú v najvýhodnejšej pozícii. Ak je auto plné, potom bude stáť benzín pre každého účastníka cesty lacnejšie ako lístok na vlak alebo letenku.

Milovníci opaľovania a kúpania sa môžu vydať k Čiernemu alebo Azovskému moru - na Krym, do Soči, do letovísk na Krasnodarskom území. Naložiť stan do kufra, vypracovať trasu, hľadať slušné kempingy - a môžete vyraziť. Máte radšej lacnejšiu dovolenku? - V strednom Rusku sú nádherné jazerá ako Seliger alebo Valdai. Prírodné krásy tu nie sú horšie ako tie južné a na cestách miniete oveľa menej peňazí.

Na brehoch Volhy a iných ruských riek je veľa malebných miest. Dovolenka pri Bajkalskom jazere alebo v Karélii môže byť nezabudnuteľná. Je pravda, že to nie je ďaleko od centrálnych oblastí Ruska, ale krajina bude neskutočná.

Nezabudnite tiež na výletnú turistiku. Rusko má takú bohatú históriu, že obsahuje veľa architektonických pamiatok a ďalších zaujímavostí, najmä v európskej časti. Môžete sa vydať na prehliadku Zlatého kruhu so sprievodcom alebo navštíviť ďalšie starodávne mestá - je tu čo pozerať.

Prázdniny v zahraničí

Kupodivu ešte stále existuje príležitosť získať lacnú dovolenku na mori zakúpením poukazu v zahraničí. Iba tento poukaz by mal byť takzvaný „horiaci“. Veľké cestovné kancelárie, ktoré kupujú hotelové izby a letenky vopred, vo veľkom množstve, často nepredajú všetko. Preto pár dní pred dátumom odletu hádžu na trh ponuky na poslednú chvíľu.

Ak držíte prst na tepe a nesústredíte sa na otázku, kde odpočívať, ale sústredíte sa iba na cenu, za smiešne peniaze si môžete kúpiť letenku do Egypta, Tuniska, Turecka či Bulharska. Najlepšie je prihlásiť sa na odber aktualizácií populárnych zdrojov, ako sú Chip-trip alebo Chip-top. Tam sa špeciálne sledujú ponuky všetkých cestovných kancelárií na poslednú chvíľu. A niekedy sa zájazdy predávajú za niečo málo cez 100 dolárov.

Odporúča: