Ako Vrátiť Lístok Na Ruské železnice

Obsah:

Ako Vrátiť Lístok Na Ruské železnice
Ako Vrátiť Lístok Na Ruské železnice

Video: Ako Vrátiť Lístok Na Ruské železnice

Video: Ako Vrátiť Lístok Na Ruské železnice
Video: 20 самых крутых олигархов в России (2018-2021) 2024, Apríl
Anonim

Postup vrátenia cestovného lístka na vlak závisí od spôsobu jeho zakúpenia. Väčšina gest spočíva v odovzdaní lístka zakúpeného na webovej stránke Ruských železníc s elektronickou registráciou. Najmenej zo všetkých - zakúpené v pokladni.

Ako vrátiť lístok na ruské železnice
Ako vrátiť lístok na ruské železnice

Je to nevyhnutné

  • - papierový lístok;
  • - cestovný pas;
  • - počítač s prístupom na internet, ak bol lístok zakúpený na webovej stránke Ruských železníc.

Inštrukcie

Krok 1

Ak ste sa zaregistrovali elektronicky, najskôr to budete musieť zrušiť. Ak to chcete urobiť, musíte sa prihlásiť na stránku, prejsť na svoj osobný účet a v časti pre svoje objednávky nájsť lístok, ktorý plánujete vrátiť.

Registráciu môžete zrušiť kliknutím na príslušné tlačidlo.

To je možné urobiť najneskôr hodinu pred odchodom vlaku.

Krok 2

Potom vytlačte informácie o objednávke alebo si zapíšte číslo objednávky do tlačiarne. Bude sa vám hodiť vystaviť papierový lístok v pokladni. Nie je možné vrátiť lístok na vlak Ruských železníc online s vrátením peňazí na kartu - iba prostredníctvom pokladne.

Krok 3

Ak chcete vystaviť papierový lístok, kontaktujte ktorúkoľvek pokladňu ruských železníc, s výnimkou osobitných kancelárií pre vrátenie peňazí, vojenských, pre zdravotne postihnuté osoby, skupinových aplikácií atď.

Máte právo vydať lístok objednaný cez internet bez čakania v rade.

Povedzte pokladníkovi, že ste si objednali lístok cez internet, diktujte alebo odovzdajte číslo objednávky zaznamenané na papieri a predložte cestovný pas. Potom si vezmite lístok a podpíšte, kam sa opýtali.

Krok 4

Po obdržaní papierovej vstupenky je postup jej vrátenia rovnaký ako pri zakúpení staromódnym spôsobom v pokladni. Musíte kontaktovať spiatočnú cestovnú kanceláriu alebo, ak na železničnej stanici alebo v sprostredkovateľskej agentúre žiadna nie je, informovať o svojej túžbe vrátiť cestovný lístok a predložiť ho pokladníkovi spolu s cestovným pasom.

Budete upozornení na to, o koľko peňazí pri návrate prídete: čím bližšie k odletu, tým viac. Potom musíte podpísať papiere ponúkané pokladníkom a získať dlžné prostriedky.

Odporúča: